Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 24 juni 2016 | 22:30 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 24 juni 2016
Tijd
22:30 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2016
Presentatie
Humberto Tan, Luuk Ikink
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/15821499

Vanavond hebben we een extra lange uitzending. Het eerste half uur gaat Humberto Tan, aan tafel, in op de actuele ontwikkelingen en de gevolgen van Brexit. Aansluitend wordt de special met Coldplay uitgezonden.

- Brexit verdeelt Europa: Jeroen Dijsselbloem

Brexit is een feit. Een meerderheid van bijna 17,5 miljoen Britten heeft gisteren voor een vertrek uit de Europese Unie gestemd. Het resultaat? Een slagveld. De Britse premier David Cameron heeft zijn vertrek aangekondigd, de pond is in waarde gedaald en wereldwijd zijn de beurzen ingestort. Was dit alles of staat ons nog meer te wachten? En wat zijn de gevolgen voor Nederland? Minister van Financiën en Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem schuift vanavond aan voor een gesprek over de gevolgen van de Brexit.

- Coldplay

Humberto Tan heeft Coldplay weten te strikken voor een exclusief interview. Het is de eerste keer dat de band te gast zal zijn in een Nederlandse talkshow. RTL Late Night staat vrijdag 24 juni dan ook geheel in het teken van Coldplay.

Het interview vindt plaats in de Amsterdam ArenA waar de formatie donderdag en vrijdag een concert zal geven. Fans van Chris Martin, Jonnie Buckland, Will Champion en Guy Berryman hebben de kans het interview bij te wonen.

De Britse band brak door in 2000 met de single ‘Yellow’ van hun debuutalbum ‘Parachutes’. Hun laatste album, ‘A Head Full Of Dreams’ - reeds platina in Nederland - kwam in 2015 uit met de succesvolle singles ‘Adventure of a Lifetime’, ‘Hymn for the Weekend’ en ‘Up&Up’.

RTL Late Night op tv

.
Saskia Noort: “Een boek is niet meer alleen maar een stapel bladzijdes - RTL LATE NIGHT