Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Di 1 maart 2016 | 22:27 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Di 1 maart 2016
Tijd
22:27 tot 23:41
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2016
Presentatie
Humberto Tan, Luuk Ikkink
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/15120934

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Peter R. de Vries en Bénédicte Ficq

Gisteren raakte in de gevangenis in Alphen aan den Rijn een bewaarder zwaargewond tijdens een gevecht tussen gevangenen en gevangenispersoneel. De cipier werd door een gedetineerde met een broodmes gestoken. Het is niet het eerste incident dat plaatsvindt in de gevangenis, de sector is de laatste jaren getroffen door zware bezuinigingen. Wat zou er moeten gebeuren om de balans te herstellen? Peter R. de Vries en advocate Bénédicte Ficq vertellen over de situatie in de Nederlandse gevangenissen.

- Dorian van Rijsselberghe

Afgelopen weekend pakte Dorian van Rijsselberghe het zilver tijdens het wereldkampioenschap windsurfen in Israël. In de Guanabara Bay wil hij tijdens de Olympische Spelen een vervolg geven aan dit resultaat. Welke kansen en obstakels biedt deze baai in Rio de Janeiro? Hoe gaat hij zijn olympische titel verdedigen? Vanavond geeft Dorian een stoomcursus windsurfen!

- Octave Durham

Gisteren raakte in de gevangenis in Alphen aan den Rijn een bewaarder zwaargewond tijdens een gevecht tussen gevangenen en gevangenispersoneel. De cipier werd door een gedetineerde met een broodmes gestoken. Het is niet het eerste incident dat plaatsvindt in de gevangenis, de sector is de laatste jaren getroffen door zware bezuinigingen. Wat zou er moeten gebeuren om de balans te herstellen? Peter R. de Vries en advocate Bénédicte Ficq vertellen over de situatie in de Nederlandse gevangenissen en Octave Durham vertelt over zijn eigen ervaringen.

- Marije Slijkerman, Gerard Koetsier en Nikki van Passel

De ouders van Sophia Koetsier geven niet op. Zij willen alles doen wat menselijk mogelijk is in de zoektocht naar hun dochter die eind oktober verdween in een natuurpark in Oeganda. Er staat een team klaar om af te reizen. De stichting 'Find Sophia' moet een en ander helpen financieren.

- Lianne La Havas

Een vakantie naar Jamaica bleek voor singer-songwriter Lianne La Havas een ontdekkingsreis naar zichzelf te zijn. Na deze kennismaking met haar roots barstte de zangeres van de inspiratie voor haar nieuwste album. Vanavond zingt ze bij RTL Late Night haar single Green & Gold!

RTL Late Night op tv

.
Nieuw in Nederland: De goudjakhals - RTL LATE NIGHT