Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Wo 30 september 2015 | 00:59 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Wo 30 september 2015
Tijd
00:59 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Presentatie
Humberto Tan, Luuk Ikink
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/14173143

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Wibi Soerjadi

Morgen gaat op het Nederlands Filmfestival de documentaire WIBI in première. Nooit zaten we zo dicht op de huid van de Nederlandse Mozart en we leren de eigenzinnige pianist Wibi op een totaal andere manier kennen. Samen met documentairemaakster Anne-Marieke Graafmans schuift hij vanavond aan.

- Helen MacDonald

Nadat haar vader overlijdt, besluit Helen Macdonald een havik te kopen om haar verdriet te verwerken. Over het leven met deze gevaarlijke roofvogel schreef ze de wereldwijde bestseller ‘De H is van Havik’. Vanavond schuift ze aan en neemt ze een havik mee!

- Victor Reinier en Huub Stapel

Rotterdam is het decor voor de politieserie Flikken Rotterdam. Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel, Maryam Hassouni en Huub Stapel gaan de strijd aan met de misdaad in de stad. Victor Reinier schrijft mee aan de serie die begin 2016 op de buis verschijnt en ook in Maastricht is het feest: vrijdag is de honderdste aflevering van de razend populaire politieserie!

- John van den Heuvel

John van den Heuvel laat vanavond zijn licht schijnen over de kwestie rond de Volkert-foto.

RTL Late Night op tv

Rotterdam maastricht pianist misdaad documentaire filmfestival stapel huid nederlands filmfestival mozart première serie verdriet humberto tan decor flikken reinier wibi soerjadi rtl late night cees geel huub stapel john van den heuvel luuk ikink maartje van de wetering mark van eeuwen maryam hassouni victor reinier vader dicht.
De Headlines van donderdag 24 september 2015 - RTL LATE NIGHT