Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Wo 10 juni 2015 | 01:07 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Wo 10 juni 2015
Tijd
01:07 tot 02:01
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Humberto Tan, Luuk Ikink
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/13454431

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt. Vanavond met:

-Måns Zelmerlöw
Met overmacht wist Måns Zelmerlöw ruim twee weken geleden het 60ste Eurovisie Songfestival te winnen met zijn nummer Heroes. Inmiddels heeft hij in bijna 20 landen een top 10-notering achter zijn naam staan en reist hij heel Europa door voor zijn net verschenen album Perfectly Damaged. Een kwestie van perfecte timing of gewoon een perfect uitgevoerd plan? Måns vertelt het vanavond én knalt uiteraard zijn hit Heroes de huiskamers in.

-Emilie Gordenker
Het Mauritshuis weet het zeker: het schilderij Saul en David is een echte Rembrandt. Er was zo veel twijfel en onduidelijkheid over dat het museum acht jaar geleden besloot het topstuk van zaal te halen voor een onderzoek waar CSI nog zijn vingers bij af zou likken. Maar nu is er dus geen twijfel meer mogelijk en waarom dat zo is, komt directeur Emilie Gordenker vanavond haarfijn uitleggen.

-Joost van der Valk
Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. De met een Emmy Award bekroonde regisseur Joost van der Valk kreeg exclusieve toegang bij Satudarah en maakte de film One Blood en laat de Molukse idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit zien van binnenuit. De film laat zien hoe de nieuwe generatie leiders – Angelo, Olla en Bota – Satudarah binnen enkele jaren ombouwen van een onbekende Nederlandse club tot een internationaal conglomeraat. Deze ontwikkeling gaat echter niet zonder problemen. Vanavond hun verhaal.

RTL Late Night op tv

Schilderij trouw museum onderzoek eurovisie songfestival satudarah film rembrandt songfestival regisseur valk motorclub onduidelijkheid emmy van der valk humberto tan album mauritshuis leiders angelo blood europa rtl late night eurovisie luuk ikink emmy award.
Opvallend dierennieuws: apen kunnen koken - RTL LATE NIGHT