Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Do 4 september 2014 | 00:50 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Do 4 september 2014
Tijd
00:50 tot 01:50
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/11824513

Vanavond in RTL Late Night:

-Jan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau

Volgende week donderdag start de nieuwe dramaserie Bluf op RTL 5. De serie gaat over pokeren, grote hoeveelheden geld en een hechte vriendengroep. Te gast hierover zijn hoofdrolspelers Yolanthe Sneijder-Cabau en Jan Kooijman.

-Dafne Schippers

Vorige maand werd Dafne Schippers met twee gouden medailles, op de 100 meter en 200 meter sprint, gekroond tot koningin van de EK Atletiek in Zürich. Vrijdag heeft ze haar laatste wedstrijd in de Diamond league van dit seizoen in Brussel om zich nog een keer te meten met de wereldtop.

-Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal speelt op zaterdag 6 september ter gelegenheid van de eerste editie van De Cabaretdagen in Den Bosch zijn oudejaarsconference uit 2007, Onderbewust, nog een keer. Maar dan met de kennis van nu om te kijken wat er nog van over is. Vanavond krijgen we alvast een voorproefje.

-Susana Silva

RTL Late Night is overal en spotte zo in London de straatmuzikante Susana Silva. De Portugese kwam naar London om haar muziekcarrière nieuw leven in te blazen, maar werd door omstandigheden dakloos. Nu bouwt ze echter opnieuw haar carrière op en beproefde haar geluk op straat – en met succes! Vanavond deelt ze haar verhaal en treedt ze bij ons op.

RTL Late Night op tv

Wedstrijd koningin atletiek brussel diamond league den bosch london wereldtop medailles dakloos serie dramaserie pokeren gouden humberto tan 100 meter 200 meter ek atletiek zürich sprint kooijman yolanthe geld 2007 rtl late night start yolanthe sneijder-cabau jan jaap van der wal jan kooijman 200 meter sprint geluk.