Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Za 17 mei 2014 | 00:50 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Za 17 mei 2014
Tijd
00:50 tot 01:50
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
seizoen 2
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/11176260

Vanavond in RTL Late Night:

-Afrojack

Afrojack vliegt de hele wereld over in zijn Afrojet. Vandaag is hij in ons kikkerlandje neergestreken en schuift hij aan in RTL Late Night.

-Thijs Römer

Brad Pitt en Angelina Jolie, Ben Affleck en Jennifer Lopez. Veel celebrity koppels ontmoeten elkaar op de set waardoor de vonken van het scherm spatten. Maar wat als de relatie stuk loopt? Acteur en filmkenner Thijs Römer bespreekt een aantal legendarische voorbeelden. En hoe is het eigenlijk voor hem of een seksscène te spelen met zijn eigen vrouw Katja Schuurman? Hij maakte wat ongemakkelijke momenten mee tijdens de opnames van de serie Nieuwe Buren.

-Carly Wijs, Dave Mantel en Sheena Tchai

Na de wereldwijde hype van de Fifty Shades of Grey-boeken, kwam er in Nederland de erotische roman De Overgave Van Floor uit. En net als Fifty Shades wordt ook dit boek verfilmd. Deze zomer beginnen de opnames van de erotisch geladen speelfilm De Overgave. Dave Mantel (GTST), Carly Wijs (Divorce) en Sheena Tchai treden in de voetsporen van de Nederlandse Christian Grey en consorten. Vanavond vertellen ze over hun voorbereidingen over een zomer vol kinky sex, bondages en SM.

RTL Late Night op tv

.