Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 9 mei 2014 | 22:30 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 9 mei 2014
Tijd
22:30 tot 23:40
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
seizoen 2
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/11139499

Vanavond in RTL Late Night:

-Sanne Hans, Carlo Boszhard en David Grifhorst

Ilse en Waylon staan morgen in de finale van het Eurovisie Songfestival. Tijdens de halve finale spatten ze van het scherm met hun vertolking van Calm after the storm. Bij de bookmakers zijn ze van een plek in de middenmoot naar nummer 2 geschoten. Vooral de manier waarop het nummer in beeld wordt gebracht, wordt door vriend en vijand geroemd. Topregisseur David Grifhorst, die zelf net The Passion regisseerde, Songfestivalliefhebber Carlo Boszhard en singer-songwriter Sanne Hans laten hun licht schijnen over de finale van morgen.

-Frank Lammers

Het historische epos is hot in Nederland. Na de films Nova Zembla en Kenau gaat regisseur Roel Reiné nu een ander heldenverhaal uit lang vervlogen tijden verfilmen: dat van Michiel de Ruyter. Gouden Kalf-winnaar Frank Lammers mag in de huid kruipen van deze 17de eeuwse zeeheld en verheugt zich nu al op de zwaardgevechten en zeeslagen. Vrijdagmiddag wordt de rest van de cast bekend gemaakt en ook de andere hoofdrolspelers schuiven aan bij Humberto om te vertellen over deze miljoenenproductie, die The Pirates of the Carribean van de Lage Landen moet worden.

-Frederique van der Wal

Dit weekend worden alle moeders weer eens lekker in het zonnetje gezet! In Nederland sloven we ons uit met een lekker ontbijt op bed of een doos bonbons, maar hoe pakken ze dit aan in New York? Frederique van der Wal, die zelf al jaren in the Big Apple woont, weet hier alles van en praat ons helemaal bij.

RTL Late Night op tv

Eurovisie songfestival nederland finale zembla songfestival regisseur storm apple doos ontbijt nova huid nova zembla waylon gouden calm after the storm carlo boszhard the passion passion humberto tan halve finale bookmakers moeders zeeheld michiel de ruyter pirates ruyter zeeslagen scherm weekend rtl late night eurovisie vriend.