Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Wo 20 november 2013 | 22:30 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Wo 20 november 2013
Tijd
22:30 tot 23:35
Zender
RTL 4
Genre
Latenighttalkshow
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Kijkwijzer
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/10178074

Vanavond in RTL Late Night:

-Lauren Verster

Ze is al jaren in de wolken met haar grote liefde Jort Kelder, maar Lauren Verster weet als geen ander welke verwoestende uitwerking liefdesverdriet op je kan hebben. Ze schreef er een openhartig boek over waarin ze BN'ers en onbekende mensen interviewde over dit krachtige fenomeen.

-Best Geklede Man Esquire

Vanavond wordt de Best Geklede Man van de Esquire bekend gemaakt! Na Don Diablo en natuurlijk onze eigen Humberto kan het niet anders dan dat er een waardige opvolger staat te wachten! Straks schuiven de oud-winnaars aan én komt de best geklede man van dit jaar in eigen persoon langs! Als klap op de vuurpijl treedt de beste geklede band van het jaar ook nog op!

-Joost Bos

Uit onderzoek bleek vandaag dat bijna de helft van de Nederlandse vrouwen alcohol drinkt tijdens de zwangerschap. Debbie weet uit eigen ervaring dat dit echt vreselijke gevolgen kan hebben: zij dronk door toen ze zwanger was van haar eerste kind. En die heeft nu allerlei gebreken, waar Debbie zich enorm schuldig over voelt. Journalist Joost Bos volgde 4 jaar lang vrouwen als Debbie met hun kinderen en maakte er een expositie van, die vanavond opent.

-Peter R. de Vries

Peter R. de Vries zou Peter R. de Vries niet zijn wanneer hij niet een stevig oogje in het zeil hield nu de opnames van zijn boekverfilming over de Heinekenontvoering zijn begonnen! Hij is dan ook veel op de set geweest en laat ons vanavond zien hoe het er daar aan toe gaat. Ook is hij apetrots op nieuwe aanwinst Mark van Eeuwen, die een van de hoofdrollen zal vertolken!

RTL Late Night op tv

.