Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 18 oktober 2013 | 22:30 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 18 oktober 2013
Tijd
22:30 tot 23:35
Zender
RTL 4
Twitter hashtag
#RTLLN
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/10027414

Vanavond in RTL Late Night:

-Berget Lewis

Dat ze barst van het talent liet Berget Lewis ons vorig jaar al zien tijdens De Beste Zanger van Nederland. Ze won het programma glansrijk en na een succesvol debuutalbum afgeleverd te hebben komt ze nu met een nieuwe single: Aviator. Hoe deze single klinkt hoor je vanavond bij RTL Late Night!

-Nicolette Kluijver

Een naaktshoot voor de Playboy, de ultieme tongtechniek en een lesje schaamhaarscheren, Spuiten & Slikken presentatrice Nicolette Kluijver kijkt nergens meer van op. Vandaag verschijnt haar boek Let’s talk about, waarin ze openhartig is over haar eigen seksuele ervaringen. Waarom wil zij het nooit meer anders dan met een dokter?

-Televizier-Ring Gala 2013

Heel Hillywood zit op het puntje van haar stoel want vanavond vindt het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 plaats. Niemand minder dan Lieke van Lexmond is ter plaatse en voelt namens ons de kersverse winnaars aan de tand. Kijken dus!

-Jim Geduld en Peter van der Vorst

Hele generaties kennen hem nog als het vriendje van Jessica in GTST, maar Jim geduld is helemaal terug met zijn nieuwe programma Verslaafd!, waarin hij samen met Peter van der Vorst wanhopige familieleden van een verslaafde te hulp schiet. Hoe dat eruit ziet vertellen zij vanavond bij RTL Late Night!

RTL Late Night op tv

.