Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Ma 4 maart 2019 | 13:50 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Ma 4 maart 2019
Tijd
13:50 tot 14:59
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Twan Huys
Deel-url
gids.tv/21872596

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Danny de Munk

Danny de Munk is een nieuwe muzikale weg ingeslagen: hij noemt het zelf de Nederdance. Nederdance is een combinatie van dance en het Nederlandse lied. Vanavond zingt hij voor het eerst zijn Nederdance-single 'N Gouwe Ouwe.

- Saskia Belleman

Na ruim vijftig zittingsdagen komt vandaag de strafeis tegen Willem Holleeder. Volgens het Openbaar Ministerie heeft Holleeder opdracht gegeven tot vijf moorden. Vanavond reageert rechtbankverslaggever Saskia Belleman op de uitspraak.

- Igmar Felicia

Radio-dj en presentator Igmar Felicia neemt ons in de Week van Igmar mee wat hem de afgelopen week op is gevallen in de media.

- Lex Uiting

Dit weekend staat het leven onder de rivieren even helemaal stil: het is tijd voor carnaval! Reden voor onze verslaggever (én oud-Prins Carnaval) Lex Uiting om alvast volledig het feest in te duiken. En daarmee is het Wachte zoals Lex in zijn nieuwe nummer bezingt, voorbij.

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

.