Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Ma 11 februari 2019 | 22:29 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Ma 11 februari 2019
Tijd
22:29 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Twan Huys
Deel-url
gids.tv/21765769

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed is de komende weken weer niet van de televisie weg te denken. Hij is te zien als presentator van zowel Opgelicht?! als Het Mooiste Meisje van de Klas.

- Dominique Haijtema

Dominique Haijtema is een avontuurlijke controlefreak, las honderden zelfhulpboeken en interviewde talloze goeroes. Totdat ze in 2011 wordt getroffen door een hersenbloeding en enkele jaren later de diagnose epilepsie krijgt.

- Fien Vermeulen

Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien.

- Ajouad el Miloudi & Minchenu Maduro

Zondagavond zagen maar liefst vier miljoen mensen de Luizenmoeder. Vanavond bespreken presentator Ajouad el Miloudi en pedagoog Minchenu Maduro het maatschappelijk belang van de serie.

- Lex Uiting

Verslaggever Lex Uiting gaat de regio weer in!

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

Amsterdam miljoen maduro uitzending presentator televisie netflix klas diagnose serie verslaggever hallen luizenmoeder belang regio rtl late night vermeulen ajouad el miloudi jaap jongbloed lex uiting twan huys meisje seizoen avond series late night zondagavond seizoen 2 week de luizenmoeder deze.