Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Do 31 januari 2019 | 00:55 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Do 31 januari 2019
Tijd
00:55 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/21708841

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Peter R. de Vries

De nieuwe Netflix-documentaire Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes vertelt het verhaal van één van de meest beruchte seriemoordenaars ooit: Ted Bundy. Hij heeft bekend meer dan dertig vrouwen vermoord te hebben, maar het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk nog hoger. Misdaadjournalist Peter R. de Vries over het bizarre verhaal van Ted Bundy.

- William Janz

De Nederlandse mbo-leraar en Julio Iglesias-imitator William Janz staat in de halve finale van Got Talent España! De jury stuurden hem unaniem door naar de volgende ronde.

- Gert-Jan Segers en Marloes Lemsom

De coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hebben een akkoord bereikt over het kinderpardon. Door een compromis kan het grootste deel van de asielkinderen in Nederland blijven. Daarnaast verdwijnt de bestaande regeling. Vanavond zal fractieleider Gert-Jan Segers van de ChristenUnie toelichting geven op het akkoord. Ook politiek verslaggever Marloes Lemsom schuift aan.

- Diana en Damiën Sardjoe

Diana Sardjoe wist niet wat haar overkwam toen haar zoon Damiën een straatroof pleegde en in de Top600 van criminele jongeren in Amsterdam terecht kwam.

- Gerrit Keeman

Gerrit Keeman noemde het maandag in Late Night zelfverdediging: hij pakte een leerling bij zijn nek en stuurde hem de klas uit. Het zorgde ervoor dat de docent is geschorst. Vandaag heeft de directie van het Kennemer College excuses aangeboden aan Keeman. Vanavond reageert Gerrit Keeman in RTL Late Night op de aangeboden excuses.

- Martijn Kardol

Het is weer woensdag en dus is ook cabaretier Martijn Kardol weer van de partij. Sorry zeggen is moeilijk, dus helpt Kardol met zijn rubriek Martijn zegt Sorry! een handje.

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

.