Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Di 22 januari 2019 | 13:57 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Di 22 januari 2019
Tijd
13:57 tot 15:10
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/21666719

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Ernst Daniël & Coosje Smid

Ernst Daniël Smid gaat vanaf maart op tournee met zijn dochter Coosje. In het theaterconcert Ik zou je het liefste in een doosje willen doen brengen vader en dochter liedjes ten gehore die van ouder op kind worden overgebracht. Welke liedjes markeren voor hen belangrijke gebeurtenissen en halen warme herinneringen naar boven?

- Stéphane en Peter Kox

Stéphane Kox, dochter van professioneel coureur Peter Kox, gaat vol voor de W Series: een nieuwe raceklasse voor vrouwen. Dit programma is een kans uit duizenden, de dames die zich kwalificeren kunnen een jaar lang in een topbolide kunnen rijden. Vader en dochter Kox praten vanavond over de ambitie van Stéphane om te racen tegen de grote jongens in de Formule 1.

- Dennis Wilt en Jurryt van de Vooren

De schaatskoorts slaat toe in Nederland! In bijna het hele land glijden de ijzers over het natuurijs. En de schaatskoorts houdt nog wel even aan. Weerman Dennis Wilt en Elfstedentochtkenner Jurryt van de Vooren schuiven vanavond aan.

- Fien Vermeulen

Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien.

- Lex Uiting

Lex Uiting duikt vandaag in de wereld van de tatoeages. Moet de leeftijdsgrens omhoog? En vanwaar de populariteit van thuistatoeëren?

- Marloes Lemsom

Politiek verslaggever Marloes Lemsom was in Den Haag en volgde de spanning rondom het kinderpardon.

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

Amsterdam vrouwen den haag politiek formule 1 jurryt van de vooren racen netflix coureur dochter kinderpardon weerman ernst leeftijdsgrens liedjes natuurijs spanning tournee verslaggever ernst daniël smid dames hallen populariteit glijden rtl late night vermeulen dennis wilt lex uiting twan huys dennis vader jongens vader en dochter seizoen ambitie avond series late night seizoen 2 week schaatskoorts lang.