Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Do 17 januari 2019 | 13:53 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Do 17 januari 2019
Tijd
13:53 tot 15:07
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/21640379

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Jan Smit

Vanavond komt Jan Smit langs met zijn nieuwe single Betere Tijden. Het nummer is geschreven door niemand minder dan Paskal Jakobsen en Peter Slager van Bløf.

- Mattie & Marieke

QMusic's ochtendduo Mattie Valk en Marieke Elsinga komen vanavond vertellen over Het Geluid. Al jaren is dit populaire radiospel een begrip. Wat is Het Geluid dit jaar?

- Jan Heemskerk

Door zijn levensstijl rigoureus op de schop te nemen viel Jan Heemskerk ruim 20 kilo af. In zijn nieuwe boek Als Jan het kan... deelt hij zijn tips.

- Marloes Lemsom

Over een paar weken valt de rekening met alle gemeentelijke heffingen weer op de mat. Die rekening gaat bijna overal omhoog. Wat gaat er veranderen?

- Martijn Kardol

Ook in het nieuwe jaar is cabaretier Martijn Kardol iedere woensdag weer van de partij. Sorry zeggen is moeilijk, dus helpt Kardol met zijn rubriek Martijn zegt Sorry! een handje.

- Transfer Linda de Mol: Tina Nijkamp en Ruud Hendriks

Het is nu al dé mediatransfer van het jaar: Linda de Mol verlaat RTL om bij het Talpa Network van haar broer aan de slag te gaan. Maakt de meest geliefde en gevierde presentatrice van Nederland hiermee wel of niet een goede keuze?

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

.