Bekijk de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys terug

Ma 17 december 2018 | 22:30 RTL Late Night met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night met Twan Huys gemist.

RTL Late Night met Twan Huys

Datum
Ma 17 december 2018
Tijd
22:30 tot 23:45
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Twan Huys
Deel-url
gids.tv/21476470

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman

De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman over het bewogen verloop van het toernooi en het behalen van de derde plek.

- Damien Kok

Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. Zijn verhaal kreeg vrijdag nog een bizarre wending: de verdachte van zijn mishandeling is vrijgesproken wegens te weinig bewijs.

- Joke Alberts

Dit jaar overleed volkszanger Koos Alberts. Koos was meer dan vijftig jaar getrouwd met Joke. Zeker na zijn auto-ongeluk, waarbij Koos een dwarslaesie opliep, was Joke zijn grote steun en toeverlaat. Vanavond spreekt ze voor het eerst op televisie over het overlijden van haar man.

- Jenna Lee-James

En er is muziek van de Britse musicalster Jenna Lee-James! Op 20 december gaat in de Amsterdamse Rai de Londense hitmusical Cats in première. Lee-James zal de rol van Grisabella spelen en geeft vanavond alvast een voorproefje et het nummer 'Memory' geschreven door Barbara Streisand.

- Fien Vermeulen: Week van Fien

Er is zoveel leuks te zien, te lezen en te doen, maar er is zo weinig tijd. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt ons elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

- Lex Uiting

De jaarwisseling staat weer voor de deur. Daarmee nadert ook een periode waarin huisdieren massaal last hebben van vuurwerk. Hoe kun je jouw beestje het beste beschermen tegen knallers? Onze verslaggever Lex Uiting onderzocht verschillende technieken

RTL Late Night met Twan Huys op tv

Amsterdam frankrijk mishandeling muziek verdachte uitzending handbal medaille presentatrice televisie politieagent bewijs lois abbingh huisdieren toernooi vuurwerk overlijden ek handbal première beschermen verslaggever qmusic auto-ongeluk dwarslaesie hallen vrijgesproken polman getrouwd cats damien rtl late night jaarwisseling estavana polman abbingh vermeulen steun barbara streisand koos alberts lex uiting twan huys straat plek seizoen avond late night vrijdag week handbalsters tijd lezen deze.