Bekijk de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys terug

Do 13 december 2018 | 22:31 RTL Late Night met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night met Twan Huys gemist.

RTL Late Night met Twan Huys

Datum
Do 13 december 2018
Tijd
22:31 tot 23:39
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Twan Huys
Deel-url
gids.tv/21456281

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Victor Reinier

Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het vertolken van een van de hoofdrollen is Victor ook heel betrokken bij het schrijven en regisseren van de serie.

- Saskia Houttuin en Eva Cleven

Vanmiddag werd in het instituut voor Beeld & Geluid bekend dat Saskia Houttuin de Philip Bloemendal Prijs heeft gewonnen: de prijs voor jong journalistiek presentatietalent. Ze ontving de prijs van Eva Cleven, de winnaar van de vorige editie (2016). Samen schuiven ze vanavond aan.

- Cor Bakker

Samen met het beroemde Zwanenkoor brengt Cor Bakker vanaf morgen alvast drie grote kerken in kerstsferen met zijn Kerst-Sing-A-Long. Vanavond een voorproefje!

- Fernando Halman

Welke bands gaan het volgend jaar helemaal maken? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

- Lex Uiting

Nog even en de miljoenenprijzen gaan weer vallen. Heeft u al een eindejaarslot? Lex Uiting zocht uit wat het met je doet als je een grote geldprijs wint.

RTL Late Night met Twan Huys op tv

Amsterdam maastricht winnaar kerken philip bloemendal serie flikken maastricht flikken reinier instituut geldprijs journalistiek hallen rtl late night bakker cor bakker eva cleven lex uiting twan huys victor reinier het instituut geluid seizoen late night week fernando.