Bekijk de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys terug

Vr 7 december 2018 | 22:35 RTL Late Night met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night met Twan Huys gemist.

RTL Late Night met Twan Huys

Datum
Vr 7 december 2018
Tijd
22:35 tot 23:41
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Twan Huys
Deel-url
gids.tv/21421205

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Art Rooijakkers bezoekt Springsteen Broadway show

Art Rooijakkers is misschien wel de grootste Bruce Springsteen fan die Nederland kent. Hij reist de hele wereld over om hem op te zien treden. Afgelopen week bezocht hij voor Late Night in New York de befaamde Springsteen on Broadway. Art is echt een fanboy en is al tientallen keren naar een concert van Bruce geweest.

- OG3NE

Kerst komt steeds dichterbij, het moment om samen door te brengen met mensen die je lief zijn. Voor de zussen van OG3NE, Lisa, Amy en Shelley is de decembermaand naast feestelijk ook heel moeilijk.

- The Kingdom Choir

Ze werden in een klap wereldberoemd na hun sensationele optreden op het huwelijk van Prins Harry en Megan Markle. Zij zijn op dit moment het bekendste gospelkoor ter wereld: The Kingdom Choir!

- Heel Holland Bakt

Zondag start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Dit keer voor het eerst uitgezonden in de winter. Heel Holland Bakt is de opvolger van Boer Zoekt Vrouw op de zondagavond van NPO 1. Het is het zesde seizoen van het populaire bakprogramma.

- Patty Brard

Weinig mensen lopen al zo lang en zo succesvol mee in de Nederlandse showbizz als Patty Brard. Elke vrijdag is ze bij ons te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

- Lex Uiting

Vanavond neemt Lex Uiting ons mee de regio in. Wat speelt er in het lokale nieuws?

RTL Late Night met Twan Huys op tv

Amsterdam nederland concert vrouw prins huwelijk media new york broadway prins harry opvolger succesvol heel holland bakt lief holland kerst show megan feestelijk hallen zussen lisa regio rtl late night art rooijakkers patty brard winter showbizz optreden start og3ne bruce springsteen lex uiting twan huys the kingdom kingdom seizoen boer zoekt vrouw late night zondagavond vrijdag week lang deze week deze.