Bekijk de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys terug

Di 23 oktober 2018 | 13:47 RTL Late Night met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night met Twan Huys gemist.

RTL Late Night met Twan Huys

Datum
Di 23 oktober 2018
Tijd
13:47 tot 14:58
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Twan Huys
Deel-url
gids.tv/21161043

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Angela Schijf

Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment staat ze in de theaters met de familievoorstelling De Vier Jaargetijden. In deze voorstelling laat ze een hele andere kant van haar zelf zien.

- Peter Plasman

De vijf mannen en een vrouw die worden verdacht van het ontvoeren van Insiya staan vandaag voor de rechter. De inmiddels vier jaar oude Insiya zit nog steeds bij haar vader in India. Vanavond vertelt Peter Plasman, de advocaat van moeder Nadia, over de rechtszaak van vandaag.

- Ed Struijlaart

Ed Struijlaart kan alles op een gitaar. Op dit moment staat hij in het theater met de voorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. Hierin brengt hij een ode aan zijn favoriete instrument en aan zijn gitaarhelden.

- Lars van den Brink

Op de bijzondere stadsportretten van Lars van den Brink komen dag en nacht letterlijk bij elkaar. De fotograaf staat soms wel veertien uur op één plek en combineert de foto's tot één ultieme foto.

- Lex Uiting

Meer dan de helft van de bevolking noemt zichzelf niet religieus. Dit is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis. Ook verslaggever Lex Uiting heeft de stap genomen om zich uit te laten schrijven bij zijn kerk.

RTL Late Night met Twan Huys op tv

Amsterdam india maastricht fotograaf foto's theater advocaat rechtszaak vrouw rechter kerk geschiedenis gitaar lars bevolking voorstelling instrument peter plasman verslaggever schijf veertien flikken maastricht flikken religieus dongen hallen rtl late night foto nadia angela schijf ed struijlaart lex uiting twan huys moeder insiya vader meisje meisje van plezier plek seizoen plezier nacht late night.