Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Vr 5 oktober 2018 | 00:56 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Vr 5 oktober 2018
Tijd
00:56 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21048889

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Pieter Waterdrinker en Rickey Gevers

Nederland heeft een Russische aanval tegen de chemische wapenwaakhond OPCW weten te verhinderen. Dit heeft minister van Defensie Ank Bijleveld vandaag bekend gemaakt. Ruslandkenner Pieter Waterdrinker en cybercrime-deskundige Rickey Gevers over de cyberaanval en wat dit betekent voor de relatie tussen Nederland en Rusland

- Hans Brouwer

Het nieuwe anthem dat tijdens alle wedstrijden in de UEFA Europa League is te horen, is gemaakt door het Nederlandse bedrijf MassiveMusic. Hans Brouwer, CEO van MassiveMusic, vertelt vanavond over het enige Nederlandse hoogtepunt in de Europa League van dit seizoen.

- Forever Amy

Amy Winehouse overleed zeven jaar geleden, maar haar muziek is nog altijd springlevend, mede door haar originele band. Samen met zangeres Alba Plano vormen ze de band 'Forever Amy' en gaan ze op tour door het land.

- Sanne Vogel

Sanne Vogel was zwanger, maar verloor haar dochtertje na vier maanden. Een groot persoonlijk drama. Sanne vindt het belangrijk dat ook de verdrietige dingen, zoals het verliezen van een kind tijdens de zwangerschap, bespreekbaar worden. Vanavond vertelt zij haar persoonlijke verhaal.

- Lex Uiting

En Lex Uiting vertelt wat hem vandaag opviel in het nieuws.

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

.