Bekijk de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys terug

Wo 3 oktober 2018 | 22:37 RTL Late Night Met Twan Huys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night Met Twan Huys gemist.

RTL Late Night Met Twan Huys

Datum
Wo 3 oktober 2018
Tijd
22:37 tot 23:41
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21043231

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Nuon Solar Team

Het Nuon Solar Team van de TU Delft heeft, ondanks veel tegenslag, de Sasol Solar Challenge gewonnen. Tim van Leeuwen is één van de coureurs van de Nuna9S, de zonneauto waarmee de rit is gewonnen. Teamcoach Marc Lammers hield het team bij elkaar en de ontlading na de finish was groot.

- Kinderdagverblijf sleept minister voor rechter vanwege Stint-verbod

Kinderdagverblijf ’Het Kinderstraatje’ in Almere sleept minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) voor de rechter vanwege het Stint-verbod. Directeur Michelle van Zundert en jurist Werner van Bentem zijn het oneens met het plotselinge besluit van de minister.

- Sloop Bijlmerbajes is begonnen

Het was de bekendste gevangenis van Nederland: de Penitentiaire Inrichting Over-Amstel. Toch kent iedereen deze gevangenis onder een hele andere naam: de Bijlmerbajes. Vandaag is de sloop begonnen. Vanavond praten we over deze roemruchte plek waar de grootste criminelen van Nederland hun straf uit zaten.

- Martijn Kardol

Cabaretier Martijn Kardol is weer van de partij met zijn wekelijkse rubriek Martijn zegt Sorry! Sorry zeggen is voor veel mensen heel moeilijk en daarom helpt Kardol een handje.

- Artiesten op het witte doek

Donderdag verschijnt A Star is Born in de Nederlandse bioscopen. Popfenomeen Lady Gaga speelt hierin de hoofdrol. De film krijgt nu al lovende kritieken. Gaga is niet de enige artiest die op het witte doek schittert. Vanavond laat Fernando Halman ons een aantal andere voorbeelden zien.

RTL Late Night Met Twan Huys op tv

.