Bekijk de uitzending van RTL Late Night: Het Regeerakkoord terug

Di 10 oktober 2017 | 21:32 RTL Late Night: Het Regeerakkoord

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night: Het Regeerakkoord gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night: Het Regeerakkoord gemist.

RTL Late Night: Het Regeerakkoord

Datum
Di 10 oktober 2017
Tijd
21:32 tot 23:47
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Deel-url
gids.tv/18771720

Vanuit de RTL Late Night-studio presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een twee uur durende special over het regeerakkoord in ‘RTL Late Night: Het Regeerakkoord’. Na de presentatie van het met veel moeite bereikte akkoord, lichten premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers hun plannen toe. Ze gaan voor het eerst gedetailleerd in op de nieuwe plannen voor Nederland en bespreken daarbij belangrijke onderwerpen zoals de zorg, inkomen, integratie, klimaat en veiligheid.

Humberto Tan is de anchor aan tafel en Merel Westrik neemt de kijker mee op een groot scherm en legt uit wat de kabinetsplannen voor de gewone burger betekenen. Frits Wester heeft een vaste plaats aan tafel voor verdere analyses. Ook schuift een aantal prominenten aan om hun mening over het regeerakkoord te geven en over wat er terecht is gekomen van de verkiezingsbeloften.

RTL Late Night: Het Regeerakkoord op tv

Mark rutte internet veiligheid regeerakkoord nederland presentatie media klimaat gert-jan segers lichten fragmenten kabinetsplannen inkomen segers integratie humberto tan burger christenunie-leider tafel special anchor merel westrik kijker gedetailleerd scherm rtl late night frits wester wester premier gert-jan plannen merel westrik presenteren marieke elsinga.