Bekijk de uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape terug

Di 12 februari 2019 | 20:38 RTL Boulevard: De Holleeder Tape

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist? Bekijk hier naar RTL Boulevard: De Holleeder Tape gemist.

RTL Boulevard: De Holleeder Tape

Datum
Di 12 februari 2019
Tijd
20:38 tot 22:24
Zender
RTL 4
Genre
Special
Jaar
2019
Presentatie
Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, John van Den Heuvel, Peter R. de Vries, Willem Holleeder, Stijn Franken
Twitter hashtag
#holleeder
Deel-url
gids.tv/21771322

RTL Boulevard: De Holleeder Tape is een speciale uitzending van RTL Boulevard over het telefoongesprek dat De Vries had met Willem Holleeder in 2011. RTL Boulevard: De Holleeder Tape wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink. Te gast zijn onder meer John van den Heuvel en Peter R. de Vries.

Dat gesprek vond plaats op het kantoor van Holleeders voormalige advocaat Stijn Franken. In deze special praten misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en John van den Heuvel over de inhoud van de tape, die erg belangrijk is in de strafzaak tegen Holleeder. Hij heeft het onder meer over bedreigingen aan zijn adres en het gevaar dat zijn leven zou lopen.

Lees meer op over deze zaak op gids.tv/onderwerp/willem-holleeder

RTL Boulevard: De Holleeder Tape op tv

Hypotheek uitstel kosten advocaat uitzending willem holleeder holleeder keulen bedreigingen telefoongesprek strafzaak kantoor executie rtl boulevard tape onmogelijk special kinderen gevaar duncan stijn franken franken water beau van erven dorens john van den heuvel luuk ikink dragen straat baan seizoen gesprek van den heuvel verkopen zaak peter r de vries onder water deze.