Bekijk de uitzending van RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale terug

Vr 22 december 2017 | 20:30 RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale gemist? Bekijk hier naar RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale gemist.

RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale

RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale
Datum
Vr 22 december 2017
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
RTL 8
IMDb
8.1
Genre
Drama
Jaar
2009
Regisseur
Lasse Hallström
Acteurs
Richard Gere, Joan Allen, Sarah Roemer, Jason Alexander, Cary-Hiroyuki Tagawa
Twitter hashtag
#Hachiadogstale
Deel-url
gids.tv/19313216

Drama: Wie laat een kleine, schattige puppy nu alleen achter op een koud treinperron? Professor Parker kan het niet over zijn hart verkrijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis. De gastvrijheid van het gezinnetje wordt beloond; de hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en als Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later.

Deze film van de Zweedse regisseur Lasse Hallström ('Chocolat', 'Casanova') is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Japanse rashond die in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw jarenlang trouw bleef wachten op zijn inmiddels overleden baasje. Bij het station van de plaats Shibuya staat nog steeds een standbeeld ter ere van loyale viervoeter. Drie volwassen Akita honden speelden de rol van Hachi. Chico, Layla en Forrest speelden de hond in drie verschillende levensfasen.

RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale op tv

.
RTL 8's Countdown To Christmas: Hachi - A Dog's Tale - Trailer