Bekijk de uitzending van Rooijakkers Over De Vloer terug

Wo 13 november 2019 | 21:30 Rooijakkers Over De Vloer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier naar Rooijakkers Over De Vloer gemist.

Rooijakkers Over De Vloer

Datum
Wo 13 november 2019
Tijd
21:30 tot 22:27
Zender
RTL 4
Genre
Show
Jaar
2019
Presentatie
Art Rooijakkers
Deel-url
gids.tv/23255752

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie. Ook maakt hij met kok Sergio Herman een culinaire roadtrip over Ibiza.

Relatie
Annemarie Keizer vond Simon een 'glibber' voor ze verliefd werden. Samen praten ze met Art over de hoogte- en dieptepunten uit hun relatie. Simon scoorde heel veel hits met Nick. Afgelopen jaar traden ze voor het eerst op in een uitverkochte Ziggo Dome.

Vijf Michelinsterren
Sergio Herman is een van de meest talentvolle koks van Nederland. Hij heeft met zijn vier succesvolle restaurants in totaal vijf Michelinsterren op zijn naam. Ook is Sergio eigenaar van een luxe frietketen. Hij heeft het ook over zijn vrouw Ellemieke Vermolen en zijn vier kinderen.

Rooijakkers Over De Vloer op tv

Onderzoek bekende nederlanders barneveld sterren show art rooijakkers raymond van barneveld publiek vloer internationale sterren seizoen thuis internationale van barneveld nicky deze.