Bekijk de uitzending van Ronald Goedemondt: Geen sprake van terug

Za 1 juni 2019 | 21:30 Ronald Goedemondt: Geen sprake van

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ronald Goedemondt: Geen sprake van gemist? Bekijk hier naar Ronald Goedemondt: Geen sprake van gemist.

Ronald Goedemondt: Geen sprake van

Datum
Za 1 juni 2019
Tijd
21:30 tot 23:20
Zender
NPO 1
Genre
Komische show
Jaar
2016
Twitter hashtag
#RonaldGoedemondt
Deel-url
gids.tv/22345788

Cabaretvoorstelling van Ronald Goedemondt. In 2016 en 2017 speelde comedian Ronald Goedemondt zijn voorstelling 'Geen sprake van' in de Nederlandse theaters.

Goedemondt wordt geprezen om zijn aanstekelijke absurdisme en frisse logica. Zijn zesde programma bevat opnieuw een onnavolgbare stroom van goed geplaatste grappen.

Reacties van de pers:

- "Buikpijnverwekkend vermaak op hoog niveau." (NRC Handelsblad)

- "Goedemondt laat het publiek onbedaarlijk hard en lang lachen. Dat speelt geen andere Nederlandse komiek op dit moment klaar." (De Volkskrant)

- "Het lukt Ronald Goedemondt om met een extreem hoge grapdichtheid al vertellend levendige beelden op te roepen, zijn verhaal helder te houden en de boel, hoe bizar ook, steeds weer rond te breien." (De Telegraaf)

- "Meesterkomiek Ronald Goedemondt bedelft zijn publiek onder een lawine van alledaagse absurditeiten. 'Geen sprake van' is een draaikolk van superieure stand-up." (Het Parool)

Ronald Goedemondt: Geen sprake van op tv

Stroom voorstelling comedian show reacties ronald goedemondt grappen geen.