Bekijk de uitzending van Romancing The Stone terug

Zo 14 juli 2019 | 22:50 Romancing The Stone IMDb: 6.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Romancing The Stone gemist? Bekijk hier naar Romancing The Stone gemist.

Romancing The Stone

Romancing The Stone
Datum
Zo 14 juli 2019
Tijd
22:50 tot 01:00
Zender
Veronica
IMDb
6.9
Genre
Avonturenfilm
Jaar
1984
Regisseur
Robert Zemeckis
Acteurs
Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny Devito, Zack Norman, Alfonso Arau
Twitter hashtag
#romancingthestone
Deel-url
gids.tv/22574623

Romancing the Stone is een Amerikaanse actie- en komische avonturenfilm uit 1984 onder regie van Robert Zemeckis. De hoofdrollen worden vertolkt door met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito. In 1985 kwam er een tweede succesvolle deel uit met de titel 'The Jewel of the Nile' met dezelfde acteurs in de hoofdrol.

Vlak na de moord op haar zwager ontvangt romanschrijfster Joan Wilder een pakketje van hem met daarin een schatkaart. Vervolgens wordt ze gebeld door haar zus Elaine die in Colombia ontvoerd is en pas vrijkomt wanneer Joan de schatkaart aan haar kidnappers overhandig. Joan begint aan een gevaarlijke reis, maar wordt om de tuin geleid door een corrupte agent die ook uit is op de schat. Op het nippertje wordt ze gered door vrijbuiter Jack Colton en samen beginnen ze aan een avontuur waarbij de kogels hen om de oren vliegen.

De komische avonturenfilm uit 1984 betekende de grote doorbraak voor zowel actrice Kathleen Turner als regisseur Robert Zemeckis, die daarna onder meer de 'Back to the Future' trilogie en 'Forest Gump' afleverde.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/romancing-the-stone

Romancing The Stone op tv

Moord agent ontvoerd film colombia regisseur tuin oren doorbraak echtgenoot actrice stone cartagena douglas schat redden kogels lijk pakketje avontuur telefoontje norman streamen 1985 michael douglas turner alfonso danny devito reis avonturier wilder deze.
Romancing The Stone - Trailer