Bekijk de uitzending van Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018 terug

Do 11 oktober 2018 | 20:35 Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Bekijk hier naar Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist.

Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Datum
Do 11 oktober 2018
Tijd
20:35 tot 21:10
Zender
NPO 1
Genre
Reportage
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21119453

Liveverslag vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2018, gepresenteerd door Britt Dekker en Frits Sissing.

Terwijl de televisiesterren van Nederland arriveren bij AFAS Live, spreken Britt en Frits uitgebreid met gasten en genodigden van het Gala. Natuurlijk spreken ze ook met de genomineerden voor de belangrijkste televisieprijzen van Nederland.

Dit jaar strijden Beau Five Days Inside (RTL 4), De Luizenmoeder (AVROTROS) en Expeditie Robinson (RTL 5) om de prestigieuze ring.

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-Ring Gala wordt de Digital Impact Award uitgereikt aan het programma dat ook online of digitaal de kijkers weer te bereiken en te betrekken. Genomineerden voor deze prijs zijn: Expeditie Robinson (RTL 5), Wie is de Mol? (AVROTROS) en Zondag met Lubach (VPRO). Tijdens de Rode Lopershow wordt bekendgemaakt welk programma als eerste met deze prijs naar huis gaat.

Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018 op tv

Nederland live digitaal geschiedenis dekker ring gala gouden britt gouden televizier-ring gala gouden televizier-ring televizier-ring luizenmoeder afas robinson rode loper expeditie robinson britt dekker frits sissing reportage impact zondag met lubach award televizier-ring gala de luizenmoeder.