Bekijk de uitzending van Red Light: Esther ontdekt pijnlijke informatie terug

Vr 26 februari 2021 | 21:30 Red Light: Esther ontdekt pijnlijke informatie

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Red Light: Esther ontdekt pijnlijke informatie gemist? Bekijk hier naar Red Light: Esther ontdekt pijnlijke informatie gemist.

Red Light: Esther ontdekt pijnlijke informatie

Datum
Vr 26 februari 2021
Tijd
21:30 tot 22:25
Zender
NPO 1
Genre
Drama
Acteurs
Christophe Dierckx, Koen de Bouw, Jacob Derwig, Beppie Melissen, Carice van Houten, Halina Reijn, Maaike Neuville, Robert de Hoog, Wouter Bouvijn, Bilal El Mehdi Wahib, Geert van Rampelbergen, Jeroen Seldeslachts, Saar de Goof, Nadia Admin, Madj Mardo
Deel-url
gids.tv/25932004

Het is één van de grote producties die dit voorjaar te zien zijn bij de publieke omroep: de dramaserie Red Light, geproduceerd door en met hoofdrollen van Carice van Houten en Halina Reijn. Vrijdag (26 februari) is de tweede aflevering te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light vooruitkijken op NPO Plus via gids.tv/serie/red-light.

Kijkcijfersucces
Afgelopen week ging de serie in première op de grootste tv-zender van Nederland, en met succes: er zaten meteen 1,2 miljoen kijkers klaar voor de aftrap van deze bloedstollende thrillerserie. Hierin volgen we drie vrouwen (een prostituee, een bekende sopraanzangeres en een politie-inspecteur), wiens levens met elkaar verbonden raken na een verdwijning.

Aflevering 2
In de tweede aflevering doet sopraanzangeres Esther (gespeeld door Reijn) aangifte van de vermissing van haar man Eric. Ondertussen ontdekt ze pijnlijke informatie, die nog meer vraagtekens oproept. De acties van inspecteur Evi (Maaike Neuville) leiden tot een confrontatie met Gust en Ingmar krijgt het aan de stok met zijn rivaal Elarbi. En prostituee Sylvia (Van Houten) doet een ontdekking die haar in tweestrijd brengt.

Red Light: Esther ontdekt pijnlijke informatie op tv

.