Bekijk de uitzending van Radar terug

Di 21 januari 2014 | 13:20 Radar

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Radar gemist? Bekijk hier naar Radar gemist.

Radar

Datum
Di 21 januari 2014
Tijd
13:20 tot 14:05
Zender
NPO 2
Genre
Consumentenmagazine
Presentatie
Antoinette Hertsenberg
Twitter hashtag
#radar
Officiële Twitter
@trosradar
Uitzending gemist
Radar gemist
Deel-url
gids.tv/10537088

-Koeien uitgemolken?

Koeien worden tegenwoordig 'topsporters' genoemd. Jaarlijks produceren ze voor ons gemiddeld 8.000 liter melk per dier. Vruchtbaarheidshormonen zijn toegestaan voor productieverhogende doeleinden. Zijn we de koe op deze manier niet letterlijk én figuurlijk aan het uitmelken? Vanavond zijn in de studio van Radar Wakker Dier en branchevereniging de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde aanwezig.

-Problemen met de Sony Xperia Z

Radar ontvangt honderden klachten over de Sony Xperia Z. Volgens Sony een smartphone zo sterk als staal, maar volgens de gebruikers is die allesbehalve dat. Barsten in het scherm zonder dat de telefoon is gevallen en een USB-poort die snel kapot gaat waardoor de telefoon niet meer op te laden is: het zijn veelgehoorde klachten. De afhandeling van deze klachten laat te wensen over, kort gezegd: Sony geeft vooralsnog niet thuis. Is het bedrijf inmiddels wel bereid om zijn verantwoordelijkheid te nemen en in Radar tekst en uitleg te komen geven?

Radar op tv

Telefoon melk kapot smartphone sony verantwoordelijkheid staal radar laden wakker dier jaarlijks barsten scherm antoinette hertsenberg.