Bekijk de uitzending van Queer as Folk USA terug

Za 18 januari 2020 | 20:38 Queer as Folk USA

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Queer as Folk USA gemist? Bekijk hier naar Queer as Folk USA gemist.

Queer as Folk USA

Datum
Za 18 januari 2020
Tijd
20:38 tot 21:26
Zender
Out TV
Deel-url
gids.tv/23640482

Gesmeekt door Michael, Ted en Emmett om op te treden bij een liefdadigheidsfeest, stemt konging Divina Devore(Tony Award winnaar GARY BEACH - The Producers) toe om te komen.

Ze realiseert zich daarna pas dat ze, als Danny Devore, nog gedate heeft met Debbie. Michael heeft een sterke gelijkenis met Danny op een oudejaarboek foto, maar Debbie ontkent boos dat Danny Michael's vader is.

Wanneer Michael Divina hiermee confronteert, vertelt ze dat Debbie hem een vader heeft gegeven die een jonge jongen kon bewonderen. En hoewel Debbie de naam van Luitenant John Michael Novotny, een Vietnam-oorlogsveteraan,willekeurig uit een krant gekozen heeft en haar eigen achternaam veranderd om haar verzinsel kracht bij te zetten, kiest Michael ervoor om het verhaal van zijn moeder dat ze altijd verteld heeft als waar te zien.

Er van overtuigd dat Gus' afwijzing door een prospectieve voorschool voortvloeit uit een antigay vooroordeel, vragen Lindsay en Melanie aan Brian of hij het volgende gesprek van de school wil bijwonen, waarbij Lindsay en Brian zich voordoen als Mr. en Mvr. Kinney.

Brian werkt mee, maar Gus verliest zijn plaats aan het kind van een homopaar.

Wanneer Justin's vader geen collegegeld meer wil betalen, gaat Justin werken als stripper in de Babylon. Teleurgesteld vanwege zijn lage verdiensten de eerste avond, gaat Justin in op de seksuele avances van zijn baas om zo meer te verdienen.

Queer as Folk USA op tv

School voorschool boos winnaar collegegeld teleurgesteld afwijzing melanie folk krant foto moeder werken vader vragen award avond gesprek geen beach queer jonge.