Bekijk de uitzending van Queer as Folk USA terug

Zo 12 januari 2020 | 01:00 Queer as Folk USA

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Queer as Folk USA gemist? Bekijk hier naar Queer as Folk USA gemist.

Queer as Folk USA

Datum
Zo 12 januari 2020
Tijd
01:00 tot 01:49
Zender
Out TV
Deel-url
gids.tv/23610710

Ondanks zijn protest van het tegendeel, heeft Michael moeite met het nieuws dat Ben en Brian eenmaal sliepen samen. Brian vraagt of Michael jaloers is, omdat Brian seks had met Ben of omdat Ben seks gehad heeft met Brian - iets wat Michael nog nooit heeft gedaan.

Michael ontwijkt deze vraag, maar biecht later aan Brian op dat hij nog steeds gevoelens voor hem heeft. Omdat de politie nog steeds niets weet over het lijk dat Debbie in de vuilnisbak vond, besluit ze haar eigen onderzoek naar de identiteit van de jonge man te starten.

Debbie komt uiteindelijk achter de naam en het adres van de overledene en presenteert haar bevindingen aan rechercheur Horvath, de homofobe agent die de zaak behandelt. Horvath verrast Debbie door bij haar thuis op te duiken om verdere details met haar te delen over het tragische leven van de dode man.

Ted's opwinding over het ontvangen van een uitnodiging voor een get-together in het huis van Garth Racine (DAN LETT), "het oudste lid in jaren van Pittsburgh homoseksuele cultuur", slaat om in teleurstelling als hij erachter komt dat Garth een kennismaking wil met Rex, een van de schatjes die werkzaam zijn voor Ted's porno-website.

Queer as Folk USA op tv

.