Bekijk de uitzending van Queer as Folk USA terug

Ma 8 januari 2018 | 22:52 Queer as Folk USA

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Queer as Folk USA gemist? Bekijk hier naar Queer as Folk USA gemist.

Queer as Folk USA

Datum
Ma 8 januari 2018
Tijd
22:52 tot 23:47
Zender
Out TV
Genre
Serie, Drama
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19452968

Na de teloorgang van zijn relatie met Ben, zoekt Michael naar een nieuw vriendje via een persoonlijke advertentie, een dating service en, op aandringen van Debbie, via een matchmaker genaamd Ida, die in feite een man in Drag is. Ida vertelt Michael dat zijn date in een bepaald restaurant zal wachten.

Wanneer Michael bij het restaurant aankomt op de vastgestelde tijd, ziet hij Ben alleen aan een tafel zitten. Overstuur dat Ida een date geregeld heeft met Ben, accepteert Michael dat het wel voorbestemd zal zijn.

Maar Michael snel leert dat Ben's aanwezigheid daar gewoon een samenloop van omstandigheden is en hij stormt het restaurant uit.

Ondertussen ontvangt Emmett (alias Fetch) veel brieven, cadeaus en kinky verzoeken als gevolg van zijn optreden op Ted's porno-website. Een geheime aanbidder, augurken magnaat George Schickel (terugkerende gast ster Bruce Gray), stuurt Emmett een dure gouden armband, maar Emmett is beledigd als de veel oudere man hem geld biedt in ruil voor seks.

Op aandringen van Brian, woont Justin het feestje van Daphne bij om te socialiseren met andere tieners. Justin heeft seks met een onervaren jongen.

Later drijft hij de spot met hem als hij tijdens een diner zijn liefde voor Justin kenbaar maakt.

Queer as Folk USA op tv

.