Queer as Folk USA

Eerstvolgende uitzending
Datum
Za 25 januari 2020
Tijd
20:14 tot 21:06
Deel-url
gids.tv/23699892

Seizoen 2 Aflevering 14 Debbie slaat een uitnodiging om te gaan dineren met Detective Carl Horvath af. Wanneer Oom Vic haar eraan herinnert dat haar laatste date een decennium geleden is, belt ze de rechercheur.

Woedend dat zijn moeder een date heeft met de homofobe agent, beledigt Michael Debbie, en ze slaat hem. Later regelt Horvath de onmiddellijke vrijlating van Michael, Brian en Ted nadat de drie waren gearresteerd.

Michael biedt zijn excuses aan bij Debbie, en ze spreken met elkaar af dat ze elkaars date keuzes zullen respecteren. Het strippen op de late avond en het drugsgebruik zorgen ervoor dat Justin lessen begint te missen.

Brian herhaalt zijn aanbod om Justin geld te lenen voor les-en collegegeld, maar Justin wil "een man" zijn en voor zichzelf zorgen. Ten slotte, na te zijn gedrogeerd op een feestje van zijn vieze baas, aanvaardt Justin een lening van Brian.

Omdat hij verwacht de komende zes maanden tot een jaar weg te zijn op wereldreis, neemt Emmett afscheid van zijn vrienden. Emmett zit voor de eerste keer van zijn leven in de eerste klas van een vliegtuig en hij stelt voor aan George om lid te worden van de "Mile High Club"(seks in een vliegtuig tijdens de vlucht) en de twee hebben seks in het toilet.

George wordt tijdens de seks getroffen door een fatale hartaanval, en zijn levenloze lichaam blokkeert de deur, waardoor Emmett moet roepen om hulp, ondanks de beschamende omstandigheden.

Meer op tv: Max Verstappen op tv , Heracles op tv en Grand Prix op tv