Queer as Folk USA

Eerstvolgende uitzending
Datum
Za 1 februari 2020
Tijd
20:38 tot 21:25
Deel-url
gids.tv/23721265

Seizoen 2 Aflevering 15 Michael en Justin werken samen aan een stripboek over een homoseksuele superheld. Ze werken non-stop de hele nacht in het appartement van Brian, en hun afgedrukte pagina's bedekken de vloer en hangen op een waslijn door het hele appartement.

Brian komt thuis en treft Justin en Michael samen slapend aan in zijn bed. Brian wordt gek van jaloezie en scheurt de afgedrukte pagina's aan stukken.

Over de andere pagina's urineert hij., rippen vaststelling van de geschorste pagina's en urineren op die op de vloer. Debbie spoort Brian aan zich te verontschuldigen voor zijn jaloerse gedrag, hij is immers de held van Michael en Justin.

Twee bodes verwijderen Emmett van George Schickel's begrafenis, wanneer hij probeert om een persoonlijke lofrede voor te lezen. Genomineerd voor een Pornografie Arts & Sciences Award als Beste Nieuwkomer, kiest een depressieve Emmett ervoor niet deel te nemen aan de ceremonie.

Emmett wint, en Ted gaat het podium op om het kristallen beeldje in ontvangst te nemen. Emmett maakt een verrassende opkomst en maakt van de gelegenheid gebruik om eindelijk zijn eerbetoon aan George te geven.

Lindsay besluit om de zolder om te toveren in een artist's studio, maar Melanie vreest voor de kosten. Lindsay is voor een doe-het-zelf aanpak, maar zij en Melanie beseffen al snel dat ze niet geschiktheid zijn voor een renovatie van het huis.

Leda, Melanie's ex, stemt ermee in om het project af te maken in ruil voor kost en inwoning.

Meer op tv: PEC Zwolle op tv , Nieuws op tv en Roda JC op tv