Bekijk de uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd terug

Ma 15 oktober 2018 | 20:30 Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd gemist? Bekijk hier naar Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd gemist.

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Datum
Ma 15 oktober 2018
Tijd
20:30 tot 21:31
Zender
RTL 8
Genre
Documentaire
Jaar
2007
Deel-url
gids.tv/21113699

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd

Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te filmen. Deze unieke en veel besproken documentaire is een absolute must voor liefhebbers van Koningshuizen in het algemeen en de Engelse Royal Family in het bijzonder.

Er wordt een fascinerende en nooit eerder vertoonde blik gegund in het leven van de Engelse Koningin. Queen Elizabeth en dertien andere leden van de Royal Family worden een jaar lang op de voet gevolgd bij hun vele werkzaamheden, variërend van de opening van het Parlementaire Jaar tot een bezoekje aan schoolkinderen in de buitenwijken van Brighton.

Ook hun werk in het buitenland wordt in beeld gebracht en er wordt een kijkje gegeven achter de schermen bij de Koninklijke Tour, die Koningin Elizabeth maakt in de Verenigde Staten. Heel bijzonder is een exclusief interview met President Bush en First Lady Laura, die persoonlijke anekdotes onthullen over hun ontmoetingen met de Koningin.

Daarnaast krijg je uitzonderlijke beelden te zien van het leven van de Koninklijke familie buiten de schijnwerpers.

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd op tv

Koningin president verenigde staten opening buitenland koningshuis koningin elizabeth documentaire koninklijke familie queen elizabeth werkzaamheden royal schoolkinderen queen achter de schermen filmen toestemming bush parlementaire liefhebbers family schermen laura interview first lady familie seizoen aflevering 1 lang.