Bekijk de uitzending van Quartet terug

Vr 22 maart 2019 | 21:20 Quartet IMDb: 6.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Quartet gemist? Bekijk hier naar Quartet gemist.

Quartet

Quartet
Datum
Vr 22 maart 2019
Tijd
21:20 tot 22:55
Zender
Canvas
IMDb
6.8
Genre
Tragikomedie
Jaar
2012
Regisseur
Dustin Hoffman
Acteurs
Maggie Smith, Tom Courtenay, Billy Connolly, Pauline Collins, Michael Gambon
Twitter hashtag
#quartet
Deel-url
gids.tv/21963439

Quartet is een Britse komedie- en dramafilm uit het jaar 2012. Deze film is geregisseerd door Dustin Hoffman. De hoofdrollen worden vertolkt door Maggie Smith, Tom Courtenay en Billy Connolly.

Het verhaal speelt zich volledig af in Beecham House, een luxueus landhuis dat gebruikt wordt als verzorgingshuis voor gepensioneerde musici en operazangers. Jaarlijks wordt door hen een galaconcert gegeven dat de nodige fondsen moet opbrengen om het voortbestaan van hun rustoord veilig te stellen. Wilf en Reggie, twee jarenlange vrienden, zijn bewoners van het Beecham House. Elk jaar op Giuseppe Verdi's sterfdag geven de bewoners een concert om geld voor hun bejaardenhuis op te halen. Maar nu komt Jean Horton, ex-grand dame van de opera en tevens Reggies ex-vrouw, het huis bewonen en onmiddellijk gooit zij de hele organisatie in het honderd.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/quartet

Quartet op tv

Concert opera film bewoners verzorgingstehuis reünie succesvol viering honderd musici verzorgingshuis hereniging bejaardenhuis voortbestaan toneelstuk fondsen jaarlijks smith streamen geld zangers hoffman billy connolly dustin hoffman maggie smith billy tom courtenay de reünie veilig muzikanten deze organisatie sfeer.
Quartet - Trailer