Bekijk de uitzending van Pulp Fiction terug

Vr 14 februari 2020 | 22:00 Pulp Fiction IMDb: 8.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pulp Fiction gemist? Bekijk hier naar Pulp Fiction gemist.

Pulp Fiction

Pulp Fiction
Datum
Vr 14 februari 2020
Tijd
22:00 tot 01:10
Zender
Veronica
IMDb
8.9
Genre
Misdaaddrama
Jaar
1994
Regisseur
Quentin Tarantino
Acteurs
John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Amanda Plummer
Twitter hashtag
#pulpfiction
Deel-url
gids.tv/23795763

Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino.

Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een koffieshop besluiten ze dat er meer te halen valt. Marcellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee criminelen die met een stelletje amateurs in de clinch liggen om een geheimzinnige zwarte aktetas. Wanneer Marcellus op zakenreis moet, vraagt hij Vincent een oogje te houden op zijn vrouw Mia. Aangezien de vorige chaperon vanwege iets te intiem contact met deze dame nu kreupel schijnt te zijn, stemt Vincent met enige tegenzin toe. Ondanks dat Mia en Vincent zich tot elkaar voelen aangetrokken, verloopt de avond voorbeeldig. Totdat Mia een dodelijke mix inneemt.

Pulp fiction is het meesterwerk van schrijver-regisseur Quentin Tarentino. De filmmaker uit Knoxville heeft zijn ervaring uit het video archief gehaald waar hij werkte. Daar ontmoette hij Roger Avery met wie hij onder andere 'True Love', 'Resevoir Dogs' en 'Pulp Fiction' heeft gemaakt. 'Pulp Fiction' is geprijsd met een oscar origineelste script. De film is ook rijk aan vooraanstaande acteurs als, John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Uma Thurman. Tarentino heeft zelf ook een klein rolletje in zijn film.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pulp-fiction

Pulp Fiction op tv

.
Pulp Fiction - Trailer