Bekijk de uitzending van P.S. tot volgend jaar terug

Zo 27 november 2011 | 21:25 P.S. tot volgend jaar

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van P.S. tot volgend jaar gemist? Bekijk hier naar P.S. tot volgend jaar gemist.

P.S. tot volgend jaar

Datum
Zo 27 november 2011
Tijd
21:25 tot 22:00
Zender
NPO 3
Presentatie
Patrick Lodiers
Twitter hashtag
#pstotvolgendjaar
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6770174

Stoppen met roken, een eigen huis bouwen, dertig kilo afvallen of eindelijk dat bedrijfje in het buitenland beginnen. Het nieuwe jaar begint voor veel mensen met grote voornemens.

In het nieuwe BNN-programma PS Tot Volgend Jaar zoekt Patrick Lodiers mensen op die aan het begin van dit jaar hun voornemens naar BNN opstuurde. Wat is er van hun plannen terecht gekomen? Kende het jaar verrassende wendingen? En hoe zien ze het aankomende jaar?

Patrick: ‘Op 1 januari 2011 proostten ze op mooie plannen, goede voornemens, aanstaande dromen. En dan nu aan het einde van een heel jaar, ga ik kijken wat gelukt is, wat beter is, wat minder is, en vooral… wat anders is!! Alles tussen voorspelbaar en onvoorstelbaar, dat is PS Tot Volgend Jaar. Niets is zo veranderlijk als het leven zelf.'

BNN deed vorig jaar een oproep aan de kijker om voornemens, ambities en doelen in te sturen. Nu het einde van 2011 in zicht is gaat Patrick op bezoek bij de brievenschrijvers.

In PS Tot Volgend Jaar zoekt hij ondermeer Joey op, die samen met zijn dj-partner door wilde breken bij het grote publiek. Claudia droomde ervan een zorginstelling voor kamelen te beginnen en Inge had het voornemen van haar vreetbuien af te komen. Hoe heeft het jaar werkelijk uitgepakt voor Joey, Claudia en Inge? En hoe hebben anderen het er vanaf gebracht?

Op pstotvolgendjaar.bnn.nl kan je je goede voornemens voor 2012 droppen. Dus wil jij stoppen met heroïne spuiten, beginnen met het fokken van kippen of die Don Juan van je vakantie in 1986 op gaan zoeken? Laat het ons weten.

En vergeet niet tijdens de uitzendingen mee te twitteren met #pstotvolgendjaar. We willen graag van je horen wat jij er van vindt dat Marieke het nog steeds met de broer van haar vriend doet…

P.S. tot volgend jaar op tv

.