Bekijk de uitzending van Prometheus terug

Di 19 maart 2019 | 22:50 Prometheus IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Prometheus gemist? Bekijk hier naar Prometheus gemist.

Prometheus

Prometheus
Datum
Di 19 maart 2019
Tijd
22:50 tot 01:15
Zender
Veronica
IMDb
7.0
Genre
SF-avonturenfilm
Jaar
2012
Regisseur
Ridley Scott
Acteurs
Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Logan Marshall-Green, Guy Pearce
Twitter hashtag
#prometheus
Deel-url
gids.tv/21946530

Prometheus is een Amerikaans en Britse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2012. Deze film is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Noomi Rapace en Charlize Theron.

Het is het jaar 2100. Een team wetenschappers ontdekt een patroon in de eeuwenoude afbeeldingen in grotten over heel onze planeet. Ze menen dat dit patroon een melkwegstelsel in kaart brengt waar een planeet als de onze bestaat. Volgens hen zouden op deze planeet de scheppers van de mens leven. Wat volgt is een bloedstollende reis naar de donkerste uithoeken van het heelal. Maar in plaats van antwoorden te krijgen op het ontstaan van de mens op de Aarde, moeten ze een angstaanjagend gevecht leveren om de mensheid van de ondergang te redden.

Deze film Prometheus speelt zich 30 jaar voor de eerste Alien-film af, en is deels een prequel op die film. Het verhaal kan echter ook op zichzelf bekeken worden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/prometheus-2012

Prometheus op tv

Planeet film wetenschappers heelal menen aarde redden charlize theron logan streamen guy pearce michael fassbender noomi rapace ridley scott gevecht team logan marshall-green prometheus grotten reis deze.
Prometheus - Trailer