Bekijk de uitzending van Prime Suspect terug

Do 23 mei 2019 | 20:32 Prime Suspect

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Prime Suspect gemist? Bekijk hier naar Prime Suspect gemist.

Prime Suspect

Datum
Do 23 mei 2019
Tijd
20:32 tot 22:38
Zender
RTL 8
Genre
Misdaadserie
Jaar
1991
Acteurs
Helen Mirren, Ralph Fiennes
Deel-url
gids.tv/22296885

Seizoen 1 - Britse misdaadserie.

The final act (part 1).

Tony en Ruth Sturdy zijn in paniek: hun 14-jarige dochter Sallie is gisteren niet thuis gekomen en ze hebben er geen idee van waar ze is. Hoofdinspecteur Jane Tennison wordt met de zaak belast, maar ze kan zich slechts met moeite op de zaak concentreren. Binnen enkele weken moet ze op pensioen en nu haar vader ook terminaal ziek blijkt te zijn, maken eenzaamheid en woede zich van haar meester. Ze zoekt haar heil in alcohol en dat heeft gevolgen in haar werk. Tennison komt op het spoor van Curtis Flynn, wiens naam blijft opduiken in de zaak rond Salli's verdwijning. Ze ondervraagt ook Sallie's beste vriendin Penny en raakt erg gehecht aan het meisje. Wanneer het levenloze lichaam van Sallie Sturdy wordt gevonden, komt de zaak in een stroomversnelling.

Prime Suspect op tv

Alcohol pensioen helen mirren mirren dochter curtis verdwijning eenzaamheid lichaam meester ralph terminaal ziek spoor ralph fiennes vader meisje seizoen thuis geen flynn zaak gevonden.