Bekijk de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht terug

Zo 2 september 2018 | 20:00 Postcode Loterij Miljoenenjacht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier naar Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Datum
Zo 2 september 2018
Tijd
20:00 tot 21:35
Zender
RTL 4
Genre
Spel
Twitter hashtag
#Miljoenenjacht
Uitzending gemist
Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist
Deel-url
gids.tv/20862447

De komende vijf zondagen is Miljoenenjacht weer om 20:00 uur te zien op RTL4. De bloedstollende afvalrace wordt ook dit jaar gepresenteerd door Linda de Mol. Parate kennis en een goed reactievermogen is essentieel om een zo hoog mogelijk bedrag te winnen. Niet alleen in de studio blijft er één winnaar over. Ook één van de deelnemers van de Postcode Loterij die thuis meespeelt, wint mee.

Vijfhonderd kandidaten strijden in de studio om een finaleplaats. Na drie zenuwslopende spelrondes per show blijft er één finalist over, die het 'Gouden Koffer Spel' mag spelen. En kans maakt op een koffer met daarin € 5 miljoen. Maar, de koffer kan ook slechts € 0,01 waard zijn.

In de finale kiest de overgebleven kandidaat een van de 26 koffers en gaat daarna in onderhandeling met 'de bank'. De bank doet op basis van kansberekeningen een bod op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit bod af, worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist? Andere vraag: wie heeft thuis met een volle bingokaart hetzelfde bedrag gewonnen?

Postcode Loterij Miljoenenjacht op tv

Loterij miljoen kandidaten finale koffers koffer winnaar geldkoffer miljoenenjacht postcode loterij onderhandeling rtl4 kandidaat show linda de mol deelnemers bedrag koffertje seizoen spelprogramma 5 miljoen aflevering 1 afvalrace studio thuis.