Bekijk de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht terug

Zo 15 april 2018 | 20:00 Postcode Loterij Miljoenenjacht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier naar Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Datum
Zo 15 april 2018
Tijd
20:00 tot 21:34
Zender
RTL 4
Genre
Spelshow
Twitter hashtag
#Miljoenenjacht
Uitzending gemist
Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist
Deel-url
gids.tv/20016220

Vanavond is de vijfde en laatste aflevering van dit seizoen van het spelprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht op RTL 4.

500 deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel, waar een hoofdprijs te verdienen is van maar liefst 5 miljoen euro.

Alles draait om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij deze spannende spelshow. Linda de Mol staat de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met de felbegeerde 5 miljoen euro. Ze loodst de kandidaten door de spannende finale, waarin de kandidaat probeert zijn koffertje voor een zo hoog mogelijk bedrag te verkopen aan de bank.

Ook kan er vanuit huis meegespeeld worden met de Postcode Loterij Bingo. Degene die als eerste een volle bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buurtgenoten die meespelen in de winnende postcode.

Postcode Loterij Miljoenenjacht op tv

Loterij miljoen zoektocht kandidaten finale miljoenenjacht postcode loterij gouden kandidaat spelshow linda de mol deelnemers bedrag koffertje bingo nationale plek geldbedrag seizoen spelprogramma 5 miljoen hoofdprijs studio.