Bekijk de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht terug

Zo 18 maart 2018 | 20:00 Postcode Loterij Miljoenenjacht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier naar Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Datum
Zo 18 maart 2018
Tijd
20:00 tot 21:34
Zender
RTL 4
Twitter hashtag
#Miljoenenjacht
Uitzending gemist
Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist
Deel-url
gids.tv/19841875

Vanavond start het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Linda de Mol zal de kandidaten weer door de spannende finale van de kofferjacht heen loodsen waarin de kandidaat probeert zijn koffertje voor een zo hoog mogelijk bedrag te verkopen aan de bank. Zal Nederland er weer nieuwe miljonairs bij krijgen dit seizoen? De komende vijf weken wordt Postcode Loterij Miljoenenjacht om 20:00 uur gespeeld op RTL 4.

In het nieuwe seizoen van het Postcode Loterij Miljoenenjacht zullen zoals gewoonlijk elke week 500 deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel, waar een hoofdprijs te verdienen is van maar liefst 5 miljoen euro.

Ook kan er dit jaar weer vanuit huis meegespeeld worden met de Postcode Loterij Bingo. Degene die als eerste een volle bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buurtgenoten die meespelen in de winnende postcode.

Alles draait om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij deze superspannende spelshow. Linda de Mol staat de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met de felbegeerde 5 miljoen euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht op tv

Loterij miljoen nederland zoektocht kandidaten finale miljonairs miljoenenjacht postcode loterij gouden kandidaat spelshow loodsen linda de mol deelnemers bedrag koffertje bingo start plek geldbedrag seizoen 5 miljoen hoofdprijs aflevering 1 week studio.