Bekijk de uitzending van Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen terug

Zo 11 november 2018 | 21:34 Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen gemist? Bekijk hier naar Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen gemist.

Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen

Datum
Zo 11 november 2018
Tijd
21:34 tot 23:05
Zender
RTL 4
Genre
Spelshow
Presentatie
Martijn Krabbé
Deel-url
gids.tv/21288922

Postcode Loterij De weg naar het Miljoen is een nieuwe, visueel spectaculaire gameshow waarin de hele studio verandert in het thema van de vragen. Onder leiding van Martijn Krabbé beginnen vijf kandidaten aan een weg die kan leiden tot een geldprijs van maar liefst één miljoen euro. Dit nieuwe spel is vanaf vanavond elke zondag om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen gaat over keuzes maken, over financiële dilemma's en vooral over het kiezen van de juiste weg. Voor wie loopt de weg dood? En wie kiest het juiste pad? Met maar één simpele regel: je moet je door alle werelden vechten om een geldprijs te winnen. En misschien is dat wel één miljoen euro.

De kandidaten hebben als doel vier werelden te overwinnen door het juist beantwoorden van meerkeuzevragen. De ene keer bevinden de kandidaten zich in de wereld van de Olympische Spelen, waar zij vragen krijgen voorgeschoteld over bijvoorbeeld Nederlandse medaillewinnaars en termen uit de judosport, de volgende keer wanen ze zich midden in Parijs waar zij vragen voor hun kiezen krijgen over beroemde kunstwerken in het Louvre of over de nummer 1-hit van Kenny B.

Degene die de vier werelden overwint, plaatst zich voor de finale. In die finale moet hij wederom vier werelden zien te veroveren om zijn geldprijs te kunnen verzilveren. Aan het eind van de reis krijgt de finalist eenmalig de kans om het geld dat hij bij elkaar heeft gespeeld te verdubbelen. Voor het publiek in de studio - allemaal wijkgenoten van de vijf kandidaten - staat er ook veel op het spel. Want het bedrag dat de finalist uiteindelijk wint, verdeelt hij fifty-fifty met zijn wijkgenoten uit zijn tribunevak.

Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen op tv

Parijs loterij miljoen olympische spelen leiden kandidaten finale louvre kunstwerken postcode loterij spelshow thema geldprijs bedrag simpele geld publiek medaillewinnaars leiding vragen eenmalig reis seizoen aflevering 1 doel studio.