Bekijk de uitzending van Poldark terug

Vr 22 maart 2019 | 22:05 Poldark IMDb: 8.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Poldark gemist? Bekijk hier naar Poldark gemist.

Poldark

Datum
Vr 22 maart 2019
Tijd
22:05 tot 23:05
Zender
Eén
IMDb
8.4
Genre
Dramaserie
Jaar
2018
Regisseur
Joss Agnew
Acteurs
Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Christian Brassington, Jack Farthing, Jack Riddiford
Twitter hashtag
#poldark
Deel-url
gids.tv/21963425

Vanaf vanavond zendt België Eén elke vrijdag om 22:10 uur het nieuwste, vierde seizoen van de Britse dramaserie Poldark uit. Het kostuumdrama gaat over kapitein Ross Poldark, die aan het einde van de 18 eeuw naar Cornwall terugkeert nadat de Britten net de Amerikaanse Onafhankelijkheids-oorlog hebben verloren.

Bekijk het overzicht van kanaalnummers van de zender Eén per tv-aanbieder op gids.tv/3715/welk-kanaal-belgie-een.

Eerste minister Pitt kondigt aan het begin van het nieuwe seizoen verkiezingen aan, waardoor er onzekerheid heerst in het land. De Enyses denken erover na om een kind te krijgen, iets wat Elizabeth ook overweegt om haar huwelijk te redden.

Er breken rellen uit in Truro waarbij de zoon van Zacky, Jago, een hoofdrol speelt. Een dramatische gebeurtenis tijdens de rellen heeft zware gevolgen voor Jago. Ross wil hem helpen, maar staat machteloos. Terug in Nampara proberen de Poldarks hun huwelijk te herstellen.

Poldark op tv

Rellen belgië minister verkiezingen huwelijk boeken redden serie dramaserie kapitein overzicht pitt zender eeuw remake britten turner aidan turner poldark seizoen aflevering 1 zoon vrijdag graham terug.
Poldark seizoen 4 - Trailer