Bekijk de uitzending van Poldark terug

Vr 16 maart 2018 | 22:35 Poldark IMDb: 8.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Poldark gemist? Bekijk hier naar Poldark gemist.

Poldark

Datum
Vr 16 maart 2018
Tijd
22:35 tot 23:35
Zender
Eén
IMDb
8.4
Genre
Dramaserie
Jaar
2017
Regisseur
Joss Agnew
Acteurs
Aidan Turner, Gabriella Wilde
Twitter hashtag
#poldark
Deel-url
gids.tv/19828980

Vanaf vanavond is het derde seizoen van Poldark te zien op Eén. Deze Britse dramaserie, een kostuumdrama, gaat over kapitein Ross Poldark, die aan het einde van de 18e eeuw naar Cornwall terugkeert nadat de Britten net de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog hebben verloren. De serie is gebaseerd op de boeken van Winston Graham en is een remake van de gelijknamige BBC-serie uit de jaren 70.

De afleveringen zijn wekelijks op vrijdag om 22:35 uur te zien op Eén.

Ross wil opnieuw werken aan zijn relatie met Demelza, maar de zwangerschap van Elizabeth staat de twee in de weg. Demelza bezoekt haar stervende vader, Ray. Georges onthult Cary zijn plan om Geoffrey Charles en Elizabeth uit elkaar te drijven. Op weg naar Nampara ontmoeten Demelza's broers Morwenna en Geoffrey Charles. Ross biedt de broers werk en land aan en Demelza onthult Ross dat ze opnieuw zwanger is.

Poldark op tv

Charles broers boeken zwanger zwangerschap onafhankelijkheidsoorlog serie dramaserie kapitein relatie eeuw remake britten turner georges werken vader aidan turner poldark seizoen 3 seizoen aflevering 1 vrijdag plan.
Poldark 3 - Trailer