Bekijk de uitzending van Players Championship Finals terug

Vr 24 november 2017 | 22:00 Players Championship Finals

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Players Championship Finals gemist? Bekijk hier naar Players Championship Finals gemist.

Players Championship Finals

Datum
Vr 24 november 2017
Tijd
22:00 tot 23:57
Zender
RTL 7
Genre
Darts
Twitter hashtag
#RTl7darts
Deel-url
gids.tv/19077278

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit toernooi vaak spelers te zien die op andere toernooien minder aan bod komen.

Raymond van Barneveld zal het in de eerste ronde opnemen tegen de Engelsman Ian White. Michael van Gerwen speelt tegen de Australiër Paul Nicholson. Jelle Klaassen speelt tegen de Engelsman Alan Norris en Vincent van der Voort speelt ook tegen een Engelsman: Robbie Green. Er komen nog meer Nederlanders in actie, zoals Benito van de Pas, Christian Kist en Jeffrey de Zwaan.

Players Championship Finals op tv

Wedstrijd toernooi australiër barneveld kist michael van gerwen darts engelsman alan green zwaan klaassen raymond van barneveld ian white vincent van der voort voort jeffrey.