Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Meest recente uitzending
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Datum
Ma 1 juni 2020
Tijd
20:30 tot 23:15
IMDb
8.0
Genre
Comedy
Jaar
2003
Regisseur
Gore Verbinski
Acteurs
Jack Davenport, Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley
Twitter hashtag
#thecurseoftheblackpearl
Deel-url
gids.tv/24455106

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl is een Amerikaanse avonturen en actiefilm uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Gore Verbinski. Natuurlijk is acteur Johnny Depp als Jack Sparrow te zien in deze spektakel film. Andere rollen zijn voor Geoffrey Rush en Orlando Bloom.

Elizabeth, de dochter van de gouverneur van Port Royal, wordt ontvoerd door een groep piraten onder leiding van kapitein Barbossa. De piraten nemen haar mee op hun schip The Black Pearl. Haar bloed moet de oude vloek verbreken die op de piraten rust en waardoor zij voor eeuwig als zombies moeten ronddolen. Will, een jonge smid die hopeloos verliefd is op Elizabeth, wil haar redden. Hij roept de hulp in van de gekke maar geniale piraat Jack Sparrow, de vroegere kapitein van The Black Pearl. Voor Jack staat naast de herovering van zijn schip ook een verborgen schat op het spel.

Het idee achter de aktiefilm 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl' is gebaseerd op de beroemde attractie in Disneyland.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pirates-of-the-caribbean-the-curse-of-the-black-pearl

Meer op tv: Manchester United op tv , MVV op tv en Snowboarden op tv

Video