Bekijk de uitzending van Pirates of the Caribbean: At World's End terug

Ma 8 juni 2020 | 20:30 Pirates of the Caribbean: At World's End IMDb: 7.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pirates of the Caribbean: At World's End gemist? Bekijk hier naar Pirates of the Caribbean: At World's End gemist.

Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirates of the Caribbean: At World's End
Datum
Ma 8 juni 2020
Tijd
20:30 tot 23:50
Zender
NET 5
IMDb
7.1
Genre
Film, Spanning
Jaar
2007
Regisseur
Gore Verbinski
Acteurs
Geoffrey Rush, Johnny Depp, Keira Knightley, Yun-Fat Chow, Orlando Bloom
Twitter hashtag
#piratesofthecaribbeanatworldsend
Deel-url
gids.tv/24493378

Pirates of the Caribbean: At World's End is een Amerikaans actie- en avonturenfilm uit het jaar 2007. Met regisseur Gore Verbinski aan het roer.

In deze derde 'Pirates' zeilen kapitein Barbossa, Will Turner en Elizabeth Swann naar het einde van de wereld om Jack Sparrow terug te halen. Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) gaan samen met kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) wanhopig op zoek naar Jack Sparrow (Johnny Depp). De East India Trading Company zorgt er ondertussen voor dat de Zeven Zeeën geteisterd worden door Davy Jones en zijn spookschip The Flying Dutchman. Het drietal moet verraad, misleidingen en wilde wateren trotseren om het in het exotische Singapore op te nemen tegen de sluwe Chinese piraat Sao Feng (Chow Yun-Fat). Ze zetten koers naar het einde van de wereld, waar ze allemaal een kant moeten kiezen in een ultieme titanenstrijd. Niet alleen hun eigen levens lopen gevaar, maar het hele vrije piratenbestaan staat op het spel.

Na het onverwachte, weergaloze succes van 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl' in de zomer van 2003, besloten producent Jerry Bruckheimer en regisseur Gore Verbinski om de twee vervolgdelen kort na elkaar op te nemen. Deel twee - 'Dead Man's Chest' - was in 2006 opnieuw wereldwijd een enorme box-office hit en nu wordt de trilogie afgesloten met 'At World's End'.

Uiteraard zijn alle hoofdrolspelers weer van de partij: Orlando Bloom, Keira Knightley en vooral de onnavolgbare Johnny Depp. Geoffrey Rush keert terug in zijn rol van kapitein Barbossa en Rolling Stone Keith Richards - Depps bron van inspiratie - maakt een langverwachte verschijning als de vader van Jack Sparrow.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pirates-of-the-caribbean-at-worlds-end

Pirates of the Caribbean: At World's End op tv

.
Pirates of the Caribbean: At World's End - Trailer