Bekijk de uitzending van Pijnstillers terug

Za 13 juli 2019 | 09:15 Pijnstillers IMDb: 6.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pijnstillers gemist? Bekijk hier naar Pijnstillers gemist.

Pijnstillers

Pijnstillers
Datum
Za 13 juli 2019
Tijd
09:15 tot 10:55
Zender
NPO 3
IMDb
6.6
Genre
Jeugdfilm
Jaar
2014
Regisseur
Tessa Schram
Acteurs
Gijs Blom, Birgit Schuurman, Susan Radder, Miryanna van Reeden, Massimo Pesik
Twitter hashtag
#pijnstillers
Deel-url
gids.tv/22569263

Pijnstillers is een Nederlandse jeugdfilm uit het jaar 2014 van Tessa Schram gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee. Hoofdrollen worden vertolkt door met Gijs Blom, Susan Radder en Birgit Schuurman.

Hoofdpersoon Casper (Gijs Blom) heeft zijn vader nooit leren kennen en woont alleen met zijn moeder Marit. In zijn vrije tijd zit hij het liefst achter de piano. Hij is dan ook heel blij wanneer hij wordt gekozen om pianist te worden in een jeugdorkest. Hij raakt helemaal in de wolken wanneer hij er bevriend raakt met Anouk, die weet wat Casper doormaakt wanneer hij ontdekt dat zijn moeder ernstig ziek is. Marit heeft kanker. Bang voor wat er met haar kan gebeuren besluit Casper met zijn beste vriend Pim zijn vader te gaan zoeken.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pijnstillers

Pijnstillers op tv

Pianist piano film anouk kanker carry slee slee wolken streamen marit boek ziek vriend birgit schuurman miryanna van reeden moeder vader pijnstillers gijs blom susan radder massimo pesik tijd deze.
Pijnstillers - Trailer