Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Ma 23 december 2019 | 14:25 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Ma 23 december 2019
Tijd
14:25 tot 15:00
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2019
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/23488642

Herhaling. Vanavond neemt Jeroen Pauw in een allerlaatste aflevering afscheid van zijn talkshow. Twee weken geleden kondigde hij zijn afscheid aan. Samen met verschillende BN'ers blikt hij terug op 2019. Te gast zijn onder andere Peter R. de Vries, Saskia Belleman, Johan Derksen en Jan Slagter.

Het crime-jaar met Peter R. de Vries en Saskia Belleman
In 2019 is er veel gebeurd op misdaadgebied. Topcrimineel Willem Holleeder werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De Amsterdamse rechtbank typeerde hem als “gewetenloos en onverschillig.” Ook de Mocromaffia was dit jaar veel in het nieuws. Derk Wiersum, de advocaat van Nabil B., werd voor zijn huis in Buitenveldert geliquideerd en Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, werd opgepakt in Dubai. Tijdens de laatste PAUW kijken rechtbankverslaggever Saskia Belleman en misdaadverslaggever Peter R. de Vries terug op deze en andere gebeurtenissen.

Het politieke jaar met Xander van der Wulp, Peter Kee en Lamyae Aharouay
2019 was het jaar van de demonstraties. De boeren, bouwers, leraren en zorgmedewerkers gingen de straat op en legden meerdere keren het land plat. Ook was er veel aandacht voor klimaatverandering.
Tijdens de laatste PAUW bespreken Xander van der Wulp, Peter Kee en Lamyae Aharouay dit bewogen politieke jaar.

Het sportjaar met Hélène Hendriks en Johan Derksen
Samen met Hélène Hendriks en Johan Derksen kijken we terug op het afgelopen sportjaar. Maarten van der Weijden zwom de Elfstedentocht voor KWF Kankerbestrijding, de Oranjeleeuwinnen werden tweede tijdens het WK Vrouwenvoetbal en Ajax haalde de finale van de Champions League nèt niet. De Nederlandse handbalvrouwen werden daarnaast niet alleen wereldkampioen, maar ook de Sportploeg van het Jaar. Ook atleet Sifan Hassan en wielrenner Mathieu van der Poel vielen in de prijzen tijdens dit gala, zij werden Sportman en -vrouw van het Jaar. Kortom, de allerbeste sportprestaties van het jaar zullen vanavond voorbijkomen

Het televisiejaar met Martijn Koning, Britt Dekker en Jan Slagter
Tijdens de allerlaatste PAUW zijn Martijn Koning, Britt Dekker en Jan Slagter te gast. Zij nemen de meest opmerkelijke, grappige en bijzondere tv-momenten van het jaar mee.

Danny Vera zingt zijn megahit van 2019: Roller Coaster
Tijdens de allerlaatste PAUW een optreden van Danny Vera! Hij speelt zijn grootste hit van 2019: ‘Roller Coaster’. Het nummer was de hoogste binnenkomer in de Top 2000.

Pauw Herhaling op tv

Champions league demonstraties crimineel ajax rechtbank nederland koning xander van der wulp advocaat afscheid finale gevangenisstraf boeren willem holleeder holleeder kankerbestrijding leraren dekker vrouwenvoetbal dubai sifan hassan kwf kankerbestrijding klimaatverandering mathieu van der poel wereldkampioen gala elfstedentocht maarten van der weijden sportman top 2000 slagter wk vrouwenvoetbal talkshow wielrenner britt jeroen pauw atleet zorgmedewerkers bouwers hendriks 2000 johan derksen saskia belleman hassan sportploeg van het jaar opgepakt jan slagter optreden derksen britt dekker martijn koning handbalvrouwen prijzen vera xander straat hélène hendriks seizoen 2019 kijken oranjeleeuwinnen van der weijden maarten weijden peter r de vries deze terug veroordeeld keren grootste nabil b derk wiersum buitenveldert wiersum ridouan taghi zingt taghi ridouan.